hydraulische herstelingen

Voor al uw mechanische en hydraulische

herstellingen

  • Meer dan 20 jaar ervaring

  • Nadruk op snelle service en reparatie

  • Werken uitgevoerd in eigen atelier

  • Ook reparatie op locatie mogelijk

Sinds 1999 is Op De Beeck Hydraulics bvba actief in mechanische herstellingen. We leggen de nadruk vooral op het zo snel mogelijk repareren van hydraulische leidingen en koppelingen. Deze werken voeren wij zowel uit in eigen atelier, als mobiel, op de werf.

In ons atelier herstellen wij alle soorten laadkranen (Palfinger, Hiab, Effer, enzovoort) en ook laadbruggen. Hiervoor hebben wij alle nodige professionele apparatuur voorhanden.

Op De Beeck Hydraulics bvba is reeds meer dan 15 jaar member van SISAPRESTO. Dit is een netwerk van onafhankelijke zelfstandigen die zich onderscheiden door hun jarenlange ervaring in de hydraulica.

SISAPRESTO werd opgericht in 2005 en is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige partner om uw hydraulische problemen op een korte en efficiënte manier op te lossen. Onze aangesloten depanneurs zijn optimaal uitgerust en door hun onderlinge spreiding kan SISAPRESTO u een nationale dekking aanbieden voor de interventies.

Neem gerust een kijkje naar de andere pagina’s van deze website voor meer specifieke informatie over onze diensten. Als u daarna nog met vragen zit, kunt u ons steeds contacteren, zowel telefonisch als via de contactpagina van deze website.

Contacteer ons voor een herstelling